3x SUNAR Dobré ráno šípek

3x SUNAR Dobré ráno šípek, borůvka rozpustný nápoj (200 g)

Trhem osvědčený produkt, 3x SUNAR Dobré ráno šípek, borůvka rozpustný nápoj (200 g) kvalitní značky Sunar. SKU: F011424 Zobrazit více »

Dostupnost:
297 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Instantní nápoj Sunar s příchutí šípku bude perfektní volbou pro každého malého človíčka, který se zrovna probudil do nového dne. Skvěle doplní každou snídani a zajistí přísun vitamínu C, ale je obohacený i o prebiotickou vlákninu. Je určený pro děti od ukončeného 4. měsíce věku. Rozpustný instantní nápoj s příchutí šípku a borůvek bude skvělým doplňkem každé dětské snídaně. Je obohacený o vitamín C a prebiotickou vlákninu. Naopak je bez přidané sacharózy, a tak se nemusíte obávat nadbytečného příjmu energie a větší kazivosti zubů. Je možné ho podávat jak zatepla, tak i za studena. Návod k přípravě: Jeho příprava je velice snadná. Nejprve je třeba převařit kojeneckou vodu a následně ji nechat ochladit na 40 °C. Ve 100 ml rozpustíte 2 zarovnané lžičky instantní směsi a následně zamícháte. Směs se výborně rozpouští, a tak je nápoj během několika okamžiků připravený ke spotřebě. Vlastnosti: Nápoj bez přidané sacharózy bude perfektním startem každého dne Je vhodný pro děti od ukončeného 4. měsíce věku Granulovaný šípkový nápoj s příchutí borůvek lze podávat zatepla i zastudena Výborně se rozpouští a velmi snadno se připravuje Je možné ho podávat jak v láhvi, tak i v hrníčku Složení: glukóza, maltodextrin, prebiotická vláknina inulin (3 %), extrakt z šípku 1,7 %, přírodní borůvkové aroma, extrakt z borůvek 0,4 %, vitamin C. Tradiční bestseller 3x SUNAR Dobré ráno šípek, borůvka rozpustný nápoj (200 g) od oblíbené společnosti Sunar.

Další popis produktu 3x SUNAR Dobré ráno šípek, borůvka rozpustný nápoj (200 g)

  • Název: 3x SUNAR Dobré ráno šípek, borůvka rozpustný nápoj (200 g)
  • Cena: 297 Kč
  • Výrobce: Sunar
  • EAN: F011424
  • ID produktu: F011424

Podobné produkty

3x SUNAR Dobré ráno šípek, borůvka rozpustný nápoj (200 g)

Další produkty od výrobce

Sunar

Dnes jsme vybrali: 3x SUNAR Dobré ráno šípek, borůvka rozpustný nápoj (200 g) od top výrobce Sunar - tento artikl musíte mít za příznivou cenu 297 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Objednávky nad 1499 Kč - zdarma
  • PPL - 79 Kč
  • Dobírka - 39 Kč nebo 40 Kč
  • Doručení do prodejny FEEDO - zdarma Kč
Platba

  • Online platba kartou - ZDARMA
  • Bankovní převod (internetové bankovnictví) - ZDARMA
pencil